Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι Σκέψεις μιας Θεσσαλονικιάς

Καλημερα! Σήμερα ειναι μια μέρα χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενδιαφερον, εκτός κι αν καποιος ονομάζεται Ραφαήλ και γιορταζει, είναι ομως μια μερα ομορφη, βροχερη και γλυκά μουντή και η μερα που αποφασισα να ξεκινησω να γραφω ο,τι έχω στο μυαλό μου. 
Μ αρέσει να διαβάζω, μ αρέσει να ταξιδεύω, να ζωγραφίζω, να φωτογραφίζω, μ αρέσει να γνωρίζω, ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις, να συζητάω, μ αρέσει να σχολιάζω - και να σχολιάζομαι - να μαθαίνω, μ αρέσει να βρίσκω συνεχώς νέα ενδιαφέροντα, να ωριμάζω αλλα να μενω πάντα μικρή, μ αρέσει να γελάω, αλλα και να κλαίω. Και μεσα απ όλα αυτά, σκέφτομαι... Σκέφτομαι σοβαρα, αστεία, ασυνάρτητα, σκέφτομαι όμορφα, άσχημα, περίεργα, ενδιαφεροντα, αδιάφορα. 
Κι όλα αυτά θα αποτυπωθούν εδω, ξεκινάω χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και μόνο από την ανάγκη να πω, να πω πράγματα που συζητάμε ολοι μεταξύ μας, αλλά και πράγματα που σκέφτομαι και κανεις δεν ακουει, να πω πραγματα που δεν θα μπορουσα να πω αλλιως. Για να δουμε....

4 σχόλια:

  1. καλωσήρθεεεες :)
    κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι...
    αν δείς την πρώτη ανάρτηση μου περίπου τα ίδια έγραφα.. και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ποτέ να κρατήσει τόσο πολύ, να "γνωρίσω" τόσο κόσμο, όμορφο κόσμο και να περνάω τόσο καλά μέσα απο αυτό.. :)
    σου κάνω ποδαρικό λοιπόν και σου εύχομαι να πάθεις τα ίδια χιχι.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω για το ποδαρικο! Μενει να δουμε τι θα γινει και με μενα... ξεκιναμε και βλεπουμε!

      Διαγραφή
  2. Καλώς την! Ήθελα να σου γράψω ότι κι εγώ τα ίδια με σένα έλεγα, αλλά με κάλυψε η προλαλήσασα επακριβώς!
    Καλώς μας ήρθες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα το προηγουμενο σχολια εψαξα από περιεργεια τις πρωτες αναρτησεις και οντως ειναι περιπου τα ιδια!
      Σ ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!

      Διαγραφή