Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δημήτρης Μητροπάνος

Σε ηλικία 64 ετών απεβίωσε στις 17/4/12 ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ένας σημαντικός καλλιτέχνης, με τραγούδια που αγαπήθηκαν και ακουγονται ξανά και ξανα. 
Η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκοπό να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, κι αυτό γιατί δε το θεωρησα σκόπιμο. Αφιερώματα εχουν γίνει πολλά και διάφορα  και τίποτα παραπάνω δεν θα μπορούσα να προσφέω στη μνήμη του. 
Σήμερα όμως, κατά την συνηθισμένη καθημερινή μου πρωινή περιήγηση στα ειδησεογραφικά sites, έπεσα πανω σε αυτό: "Ο Βαλλιανάτος αποκάλεσε «ομοφοβικό» τον Μητροπάνο" (http://www.nooz.gr/greece/o-vallianatos-apokalese-omofoviko-ton-mitropano). Κι εκει, δεν μπορεσα να συγκρατηθω... άρχισα να σκέφτομαι! Πόσο λάθος είναι να συκοφαντείς έναν άνθρωπο σε κάθε περίπτωση και πόσο χειρότερο γίνεται αυτό όταν ο ανθρωπος αυτός δεν ζει πια και σήμερα κηδεύεται. Δεκτή η άποψη του καθενός, και δεκτό το δικαιωμά του να την λέει, αλλά δεν μπορω να δεχτώ ότι κάποιος εξάσκησε αυτό του το δικαίωμα ΣΗΜΕΡΑ! 
Και για να βγαλω αυτή την είδηση από το μυαλό μου θα τραγουδησω, μαζί με το Δημήτρη Μητροπάνο, το αγαπημενο μου "Ροζα", αλλά και "Σ αναζητώ στη Σαλονίκη", γαιτί αλλιώς τι Θεσσαλονικιά θα ημουνα???
http://www.youtube.com/watch?v=TErjmQ7dQwE
http://www.youtube.com/watch?v=OpoLvi_GQYA

2 σχόλια:

  1. εντάξει κι αυτός ο Βαλλιανάτος πια, θές να τον συμπαθήσεις και δεν σ'αφήνει ένα πράγμα!!!
    πιο πολύ με εκνεύρισε η εξήγηση που έδωσε..
    να'χαμε να λέγαμε.. σε απλά Ελληνικά ;)
    καλημέρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι... δηλαδη εκανε τεστ αν θα καταλαβει ο κοσμος τι εννοει?

      Διαγραφή